logo
  • خانه
  • imageNavbarItem

    بیمه اموال

    imageNavbarItem

    بیمه وسایل نقلیه

    شخص ثالث خودرو
    شخص ثالث موتور سیکلت
    شخص ثالث ماشین آلات کشاورزی و راه‌سازی
    بدنه خودرو
    بدنه کیلومتری سامان
    imageNavbarItem

    آتش سوزی

    واحد مسکونی
    مجتمع مسکونی
    مسئولیت مدنی ناشی از آتش‌سوزی
    طرح اصناف
    مراکز اداری و خدماتی
    مراکز تجاری و فروشگاهی
    مراکز تولیدی و کارگاه‌ها
    انبار‌ها
    مراکز صنعتی
    imageNavbarItem

    حمل و نقل

    باربری داخلی
    باربری وارداتی و صادراتی
    imageNavbarItem

    مهندسی و مخصوص

    موبایل
    تمام خطر مقاطعه کاری
    تمام خطر نصب
    ماشین‌آلات و تجهیزات پیمانکاران
    شکست ماشین‌آلات
    بیمه تضمین کیفیت ساختمان
  • imageNavbarItem

    بیمه اشخاص

    imageNavbarItem

    بیمه درمان تکمیلی

    درمان تکمیلی انفرادی
    درمان تکمیلی گروهی
    درمان مسافرتی
    درمان تکمیلی مشاغل کوچک
    imageNavbarItem

    بیمه عمر و زندگی

    بیمه عمر
    imageNavbarItem

    بیمه حوادث

    حوادث انفرادی
    بیمه حوادث گروهی
    حوادث شلر ترافیکی
    حوادث شلر انفرادی
  • imageNavbarItem

    بیمه مسئولیت

    imageNavbarItem

    کارفرما

    ساختمانی
    غیر‌ساختمانی
    پروژه‌های عمرانی
    اشخاص ثالث ابنیه
    imageNavbarItem

    جامعه پزشکی

    پزشکان
    دامپزشکان
    پیراپزشکان
    مراکز درمانی
    imageNavbarItem

    جامعه مهندسی

    مسئولیت حرفه‌ای مهندسین
    مهندسی نقشه‌بردار
    imageNavbarItem

    مدیران

    مسئولیت مدیر ساختمان
    مسئولیت آسانسور
    مسئولیت ناشی از آتش‌سوزی
    مدارس و مراکز آموزشی
    مهد‌کودک
    مسابقات ورزشی
    تور مسافرتی
  • تماس با ماimageNavbarItem

راهنمای بیمه / تجهیزات الکترونیک 

انواع بیمه مهندسی با کلوزها

مشاوره تخصصی رایگان با کارشناسان راهنمای بیمه

بیمه مهندسی یکی از گسترده‌ترین رشته‌های بیمه‌ای است. این بیمه از زیرمجموعه‌های بیمه اموال محسوب شده و خود به زیرشاخه‌های متعددی تقسیم‌بندی می‌شود. انواع بیمه مهندسی در یک دسته‌بندی کلی به بیمه‌های دوره احداث و بیمه‌های دوران بهره‌برداری دسته‌بندی می‌شوند.

بیمه موبایل

موبایل

خسارت یا سرقت گوشی

بیمه تجهیزات الکترونیک

تجهیزات الکترونیک

شکستگی، سوختگی یا سرقت

پیمانکاران (CPM)

ماشین‌آلات و تجهیزات پیمانکاران

تمام خطر (CAR)

 مقاطعه کاری، اموال پروژه و جان اشخاص

بیمه تمام خطر نصب (EAR)

تمام خطر نصب (EAR)

تاسیسات صنعتی و پروژه‌های مهندسی

بیمه شکست ماشین‌آلات

شکست ماشین‌آلات

ماشبین‌آلات و تاسیسات حین بهره برداری

بیمه مهندسی چیست؟

حوادث و خطاهایی که در حین فعالیت‌های مهندسی و عمرانی رخ می‌دهند معمولا با خسارت‌های مالی کلان و گاه خسارت‌های جانی همراه هستند. این آسیب‌ها می‌توانند به پروژه در حال احداث، ماشین‌آلات مورد استفاده در پروژه یا پروژه‌های تمام شده وارد شوند. فعالیت‌های عمرانی همچنین ممکن است به دلیل آتش‌سوزی و بلایای طبیعی با زیان‌های قابل توجهی مواجه شوند. بیمه مهندسی در جبران کلیه این خسارت‌ها به کمک مهندسان و پیمانکاران می‌آید. 

 

 

<انواع بیمه مهندسی چگونه تقسیم‌بندی می‌شوند؟ 

انواع بیمه‌های مهندسی بر اساس بازه زمانی به بیمه‌نامه‌های دوره احداث پروژه و بیمه‌نامه‌های دوران بهره‌برداری تقسیم می‌شوند.

 

 

بیمه‌نامه‌های مهندسی دوره احداث (Construction)

بیمه تمام خطر نصب (EAR) و بیمه تمام خطر پیمانکاران (CAR) دو بیمه‌نامه رایج و اصلی در گروه بیمه‌‌های دوره احداث (Construction) بیمه مهندسی هستند که در این بخش به طور مختصر معرفی می‌شوند. با کلیک بر روی عناوین این بیمه‌ها شما می‌توانید اطلاعات کاملتری در خصوص هر بیمه‌نامه کسب کنید.

 

 

بیمه مهندسی تمام خطر نصب (EAR)

از لحظه‌ای که تجهیزات و ماشین‌آلات در محل اجرای پروژه تخلیه می‌شوند، تا پایان عملیات نصب و راه‌اندازی، اموال موجود در محل نصب در معرض خطرهای پیش‌بینی ناپذیر متعددی قرار دارند. بیمه تمام خطر نصب ماشین‌آلات تمامی پوشش‌های لازم در این دوران را ارائه می‌دهد. پیمانکاران پروژه‌های مربوط به ماشین‌آلات صنعتی، کارخانه‌ها، کارگاه‌های ساختمانی و همین طور پروژه‌های عمرانی مانند سدسازی می‌توانند این بیمه‌نامه را برای پوشش حوادث مربوط به نصب ماشین‌آلات تهیه کنند.

 

 

<بیمه مهندسی تمام خطر پیمانکاران ساختمانی (CAR)

کلیه خطرات پیش‌بینی ناپذیری که ممکن است در دوران احداث پروژه بروز کنند موضوع بیمه تمام خطر پیمانکاران ساختمانی و عمرانی است. به عنوان مثال خسارت‌هایی که ممکن است در مراحل خاکبرداری، هموارسازی زمین، اجرای موقت تاسیسات کارگاهی مورد نیاز و پروژه اصلی همگی تحت پوشش این بیمه‌نامه قرار می‌گیرند. بازه زمانی پوشش این بیمه‌نامه از زمان آغاز پروژه تا زمان تکمیل آن است. 
در صورت تمایل بیمه‌گذار و موافقت بیمه‌گر، امکان پوشش دوره آزمایش (راه‌اندازی) و دوره نگهداری (تحویل موقت) با توجه به قرارداد پیمان نیز وجود دارد. قرارداد پیمان سندی است که چگونگی فعالیت و مسئولیت پیمانکار و کارفرما را مشخص می‌کند.

 

 

بیمه‌نامه‌های مهندسی دوره بهره‌برداری (Operation)

بیمه‌های مهندسی مربوط به دوران بهره‌برداری بسیار متنوع و گسترده هستند و لیستی طولانی از انواع قرارداد پیمان میان بیمه‌گذار و بیمه‌گر را شامل می‌شوند. در ادامه به معرفی مختصر بعضی از رایج‌ترین بیمه‌نامه‌ها در این بخش می‌پردازیم. برای کسب اطلاع کاملتر در خصوص پوشش‌ها و شرایط خرید هر بیمه‌نامه شما را به کلیک بر روی عنوان بیمه مورد نظرتان دعوت می‌کنیم.

 

 

بیمه مهندسی ماشین‌آلات و تجهیزات پیمانکاران (CPM)

آسیب به ماشین‌آلات و تجهیزات مانند بولدوزر، بیل مکانیکی، لودر، جرثقیل، لیفتراک و گریدر در حین اجرای انواع پروژه‌های مهندسی و عمرانی حادثه غیرمحتملی نیست. جبران خسارت‌های وارد شده به تجهیزات و ماشین‌آلات پیمانکاران در طول دوران اجرای پروژه موضوع پوشش این بیمه‌نامه است. این بیمه که با عنوان بیمه مهندسی تمام خطر ماشین‌آلات راه‌سازی و ساختمانی نیز شناخته می‌شود، کلیه خسارت‌های فیزیکی وارد شده به بدنه ماشین‌آلات صنعتی، مونتاژ و دمونتاژ را تحت پوشش قرار می‌دهد.

 

 

مهندسی شکست ماشین‌آلات (MB)

انواع دستگاه‌ها و تجهیزات مکانیکی، ماشین‌آلات مولد، تاسیسات، تجهیزات کمکی و ماشین‌آلات تولیدی از زمان مستقر شدن در محل مورد بیمه و در طول دوران بهره‌برداری در معرض خطرات پیش‌بینی ناپذیر هستند. این خطرات می‌تواند ناشی از اشتباه در طراحی و ساخت بوده یا به سهل‌انگاری و خطاهای غیر عمد در هنگام استفاده از تجهیزات مربوط باشد.
بیمه مهندسی شکست ماشین‌آلات یک بیمه‌نامه قدرتمند با پوشش‌های گسترده است که به صورت سالانه صادر می‌شود و در جبران چنین خسارت‌هایی به کمک مهندسان و پیمانکاران می‌آید.

 

 

بیمه تجهیزات الکترونیک (موبایل، تبلت…)

از موبایل و تبلت تا سیستم‌های ناوبری دریایی و هوایی طیف وسیعی از دستگاه‌ها و تجهیزات تحت پوشش بیمه مهندسی تجهیزات الکترونیک قرار می‌گیرند. در واقع برای هر وسیله‌ای که ارزش قطعات الکتریکی و الکترونیکی آن از قطعات مکانیکی بیشتر باشد می‌‌توان بیمه تجهیزات الکترونیک تهیه کرد. این تعریف کلیه زمینه‌های صنعتی، پزشکی، تجاری و خدماتی را در بر می‌گیرد. شما می‌توانید لیست کامل تجهیزات تحت پوشش، کلوزهای اضافی و شرایط خرید این بیمه‌نامه را در صفحه مربوط به این بیمه مشاهده کنید.

 

 

بیمه مهندسی چه نوع خسارت‌هایی را پوشش می‌دهد؟

علی‌رغم تنوع و تفاوت‌های انواع مختلف بیمه مهندسی، کاربرد اصلی این بیمه‌نامه‌ها تقریبا مشابه است. اصلی‌ترین پوشش‌های بیمه مهندسی که بین تمامی انواع بیمه‌نامه‌ها مشترک هستند را می‌توان در موارد زیر خلاصه کرد: 

 

  • کلیه خسارت‌های وارد به پروژه یا تجهیزات پروژه به دلیل آتش‌سوزی و بلایای طبیعی
  • خسارت‌های ناشی از اجرا و طراحی غلط به دلیل عدم مهارت کافی یا سهل‌انگاری
  • سایر پوشش‌ها و کلوزهای بیمه مهندسی با توجه به نوع بیمه می‌توانند متغیر باشند. به عنوان مثال در بیمه شکست ماشین‌آلات پوشش حریق وجود ندارد. بهترین راه برای آشنایی کامل با جزئیات خسارت‌های تحت پوشش مراجعه به صفحات بیمه‌نامه مورد نظرتان است که در بخش‌های پیشین مورد توجه قرار گرفت.

 

 

بیمه مهندسی چه مزایایی دارد؟

از مهمترین مزایای بیمه مهندسی پوشش‌های گسترده و کامل است. بر خلاف گذشته که مهندسان مجبور بودند برای هر یک از خطرات احتمالی یک پروژه بیمه‌های متعددی مانند بیمه آتش‌سوزی، بیمه مسئولیت مدنی، بیمه سرقت و بلایای طبیعی تهیه کنند، در بیمه‌نامه‌های مهندسی با خرید یک بیمه‌نامه طیف وسیعی از آسیب‌ها تحت پوشش قرار می‌گیرد. به همین دلیل مهندسان و پیمانکاران، به شرط خریداری بیمه مناسب با پوشش‌های کافی، در صورت بروز حادثه، خدمات بهتری از شرکت بیمه دریافت خواهند کرد.

 

 

نحوه استعلام بیمه مهندسی به چه شکل است؟

با وجود اینکه بیمه‌های مهندسی در چند پوشش اصلی و ویژگی‌های شاخص یکسان هستند، اما هر یک از بیمه‌نامه‌ها کاربردهای مخصوص به خود را دارند. انتخاب و خریداری طرح بیمه‌ای مناسب با پوشش‌های کافی نیازمند آشنایی با جزئیات و نکات ظریف هر بیمه‌نامه است. مشاوره رایگان بیمه مهندسی با کارشناسان راهنمای بیمه به شما اجازه می‌دهد به آسانی قرارداد بیمه‌ای ایده‌آل خود را انتخاب کنید و خیال‌تان از بابت دریافت بهترین خدمات بیمه‌ای در زمان بروز حوادث پیش‌بینی نشده راحت باشد.

سوال و جواب

بیمه تمام خطر ماشین‌آلات راهسازی و ساختمانی چه تفاوتی با بیمه بدنه ماشین‌آلات کشاورزی و راهسازی دارد؟
بیمه مهندسی با بیمه مسئولیت حرفه‌ای مهندسان چه تفاوتی دارد؟

راهنمای بیمه استعلام، مقایسه قیمت و خرید آنلاین بیمه

گروه خدمات بیمه‌ای رهنمای فردا، از سال 1354 فعالیت خود را در تهران آغاز کرده است. رهنمای فردا با جذب افراد تحصیل‌کرده و مجرب و با دریافت مشاوره از افراد برجسته، در حال حاضر در سایت راهنمای بیمه سامانه مقایسه و خرید انواع بیمه نامه، قادر به ارائه مشاوره و صدور انواع بیمه‌نامه در تمامی رشته‌های بیمه‌ای از معتبرترین بیمه‌گر‌ها است.

تهران، خیابان شهید دستگردی، مابین بلوار نلسون ماندلا و ولیعصر، پلاک 297 ، واحد 7و3

021-41783
Info@rahnamayebimeh.com

پربازدیدترین بیمه‌نامه‌ها

بیمه بدنهبیمه شخص ثالثبیمه درمان انفرادیبیمه درمان سازمانیبیمه درمان مشاغل کوچکبیمه آتش‌‌سوزی واحد مسکونی

دسترسی سریع

فرم همکاری نمایندگانفرم همکاری بازاریاب‌هامجله راهنمای بیمهتماس با مادرباره ما
logo-samandehi
مجوز فعالیت برخط

کلیه حقوق این وب سایت محفوظ و متعلق به گروه خدمات بیمه‌ای رهنمای فردا میباشد.

قدرت گرفته از

کاربلد
rahnamaye bimeh instagram rahnamaye bimeh twitter linkedIn