با خرید بیمه تمام خطر نصب مهندسی، از تک تک اجزای پروژههای خود مراقبت کنید.
چه شما کارفرما باشید و چه مهندس مسئول پروژه، میدانید که یک پروژهی مهندسی در هر زمینهای از مراحل مختلفی تشکیل شده که هر بخش چالشهای خاصی دارند. در هر بخش از پروژه، چه مرحله ساخت باشد و چه مرحلهی بهرهبرداری، خطراتی وجود دارد که میتوانند پروژه را تهدید کرده و خسارات مختلفی به آن وارد کنند.
گاهی این خطرات تحت کنترل ما قرار میگیرند اما خیلی اوقات خطراتی مثل بلایای طبیعی چندان در کنترل ما نیستند. کاری که از دست ما برمیآید این است که خسارات را یا به حداقل برسانیم و یا جبران کنیم. بیمه همان انتخابی است که هر کارفرما یا مسئول پروژهی هوشمندی برای جبران خسارات احتمالی انجام میدهد.
پروژههای مهندسی انواع مختلفی دارند و بیمه مهندسی، پوششدهندهی خطرات مربوطه است. اما با توجه به اینکه پروژه در چه مرحلهای قرار دارد، بیمههای مهندسی به انواع مختلفی همچون بیمه مهندسی تمام خطر نصب تقسیم میشوند.
اگر شما به دنبال بیمهای مناسب برای ارائهی پوششهای لازم در زمان نصب کلیه ماشینآلات صنعتی، کارخانهها و همچنین ساخت اسکلتهای فلزی ساختمانهای بلند هستید یا بیمهای که در آن پروژههای احداثی تاسیساتی و کارخانجات که ارزش اقلام مورد نصب در آنها بیش از مصالح و کارهای ساختمانی باشد، تحت پوشش قرار گیرند، بیمه مهندسی مناسب برای شما، بیمه مهندسی تمام خطر نصب است. برای مقایسه بیشتر انواع مختلف بیمههای مهندسی و انتخاب متناسبترین این نوع بیمهها با پروژهی شما فرم ابتدای صفحه را تکمیل نمایید یا برای دریافت مشاوره رایگان پیش از خرید با شماره 02141783 در تماس باشید.
بیمه تمام خطر نصب Erection All Risks یکی از انواع بیمههای مهندسی است. هنگامی که انقلاب صنعتی رخ داد و جهان به سمت صنعتی شدن حرکت کرد، کم کم این احساس به وجود آمد که باید از تاسیسات صنعتی و پروژههای مهندسی در برابر خطرات مراقبت نمود. بیمههای مهندسی برای جبران خسارات وارده به این پروژهها شکل گرفتند.
بیمههای مهندسی براساس اینکه پروژه در چه مرحلهای باشد، انواع مختلفی دارند که به طور خلاصه عبارتاند از:
بیمههای این مرحله شامل بیمه تمام خطر نصب و بیمه تمام خطر پیمانکاران میشود.
بیمههای این مرحله شامل این موارد میشوند:
در برخی از پروژههای ساختمانی تجهیزاتی قرار است نصب شوند که ارزش بالایی هم دارند و در صورتی که خطری اتفاق بیفتد، خسارات بالایی به این تجهیزات وارد میشود. برای جبران این خسارات، شما باید این تجهیزات را تحت پوشش بیمهای بیمه تمام خطر نصب قرار دهید.
پوشش این بیمه بسیار گسترده بوده و هرگونه خساراتی که ناشی از خطرات غیرقابل پیشبینی در حین انجام عملیاتهایی همچون عملیات مونتاژ، دمونتاژ و نصب تاسیسات، ماشینآلات و همچنین اسکلت سازهها در ابعاد مختلف، ممکن است به بار بیاید را طبق شرایط بیمهنامه و سقف تعهد بیمهگر جبران میکند. همچنین در برخی از مراحل اجرای پروژهی نصب که به عملیات ساختمانی هم نیاز دارد، بخش ساختمان هم تحت پوشش این بیمه قرار میگیرد.
آسیبهای وارده ناشی از توقیف یا ضبط یا خرابی اموال ناشی از دستور دولت محلی یا قانونی یا هر مقامی که صلاحیت انجام این کار را دارد. آسیبهای به بار آمده ناشی از تاخیر در انجام و تکمیل پروژه و عدم اجرا یا لغو قرارداد.
اگر به دنبال خرید بیمه تمام خطر نصب باشید باید بدانید که این موارد تحت پوشش این بیمه قرار میگیرند. سرمایههای بیمه شده عبارتاند از:
تمامی کارفرمایان، پیمانکاران اصلی و فرعی، متخصصان حرفهای، صاحبان کار و مهندسان مشاور که در سراسر کشور، پروژههای نصب در زمینههای مختلف پالایشگاه، پتروشیمی، مخابراتی، خطوط انتقال نیرو گاز، انواع نیروگاهها، دیگهای بخار و ... دارند، از این پوشش بیمهای میتوانند استفاده کنند.
از آنجایی که پروژههای نصب یک زمانی تمام میشوند، مدت زمان این بیمه نیز محدود است. مدت بیمه تمام خطر نصب مطابق قرارداد بیمه از زمانی که تجهیزات در محل نصب تخلیه شده و در طول تمامی مراحل نصب تا زمان دوره آزمایشی را شامل میشود. بیمهگذار میتواند در صورت تمایل مدت زمان این بیمه را تا زمان دوره نگهداری یا در واقع تحویل موقت تمدید کند. هنگامی که به صورت دائم پروژه تحویل داده شد، بیمهنامه منقضی میشود.
برای محاسبه حق بیمه تمام خطر باید مدارک مربوط به قرارداد، جدول زمانبندی پروژه، نقشه محل پروژه و لیست اقلامی که در پروژه قرار است نصب شوند به همراه مشخصات کامل، ارزش جایگزینی، عوارض گمرک و هزینه حمل و نقل توسط بیمهگر بررسی شود. سپس نرخ اعلام میشود. پیشنهاد میکنیم برای محاسبه هزینه و گرفتن مشورت در کمترین زمان فرم ابتدای صفحه را تکمیل نمایید یا با مشاوران ما تماس حاصل فرمایید.
برای نکتهی آخر بد نیست که تفاوت بیمه مهندسی تمام خطر مقاطعهکاری و بیمه تمام خطر نصب را با هم بررسی کنیم. این دو بیمه جزو بیمههای مهندسی در زمان احداث پروژههای مهندسی هستند اما با هم تفاوت دارند.
به طور کلی تفاوت این دو بیمه در موارد تحت پوشش است. در بیمه تمام خطر پیمانکاران مواردی که ساخته میشوند تحت پوشش قرار میگیرند مانند کارخانهای که در ساخته شدن است.
اما در بیمه نصب فقط تجهیزات و موارد مربوط به نصب تاسیسات بیمه میشوند. هنگامی که پروژه نصب تمام شد، مدت زمان این بیمه تمام شده و باید بیمهنامهی جدیدی مربوط به نگهداری خریداری شود.